Microsoft Upplevelsecenter

EVRY i Huskvarna har tillsammans med Microsoft upprättat en kopia av Microsofts Upplevelsecenter i Kista. Upplevelserummet är en testmiljö som gör det möjligt för våra kunder att konkret uppleva Microsofts plattform för produktivitet i vardagliga arbetssituationer.

Hur går det till?

Upplevelsecenter är uppbyggt kring tio olika scenarier, eller pass, som simulerar vardagliga arbetssituationer och hur de kan lösas med Microsofts plattform för produktivitet. Passen leds av en expert på affärsproduktivitet och genomförs i konferensmiljö med plats för åtta deltagare. För att alla deltagare ska kunna delta aktivt får de tillgång till varsin bärbar dator, webbkameror, IP-telefoner och en Microsoft Roundtable enhet för webbkonferenser i realtid. Allt sker i en enkel, riskfri och krångelfri miljö, som inbjuder till öppna, kreativa samtal med övriga deltagare.

Inte bara teknik

Upplevelserummet handlar om att få en bättre förståelse för slutanvändarnas behov och lära sig nya, effektivare sätt att:

  •     Kommunicera, nätverka och samarbeta.
  •     Skapa och hantera information
  •     Få underlag och djupare insikter för att kunna fatta välgrundade beslut.


Varför ska jag delta?

För att kunna fatta ett korrekt köpbeslut, är det viktigt att först få uppleva det du ska köpa, i verkliga livet. Du skulle aldrig köpa en bil utan att först ha provkört den, eller lägga ett bud på ett hus som du inte har sett, eller hur?

Nu har du möjlighet att få samma praktiska erfarenhet innan du investerar i, eller rullar ut, programvara i företaget.

Upplevelserummet är något helt annat än att se en förkonfigurerad, generell demo. Du får en konkret upplevelse av vad Microsofts programvaror för affärsproduktivitet kan göra för din organisation.

Hur gör jag för att delta?

För mer information eller för att anmäla dig till ett pass i Upplevelserummet, prata med din kontaktperson på EVRY eller se kontaktuppgifter till höger. Välj vilka scenarier som ni vill fokusera på (se nedan) och vilka kollegor i ditt team som ska delta. Ett pass kan vara i 2, 4 eller 8 timmar, beroende på vilka scenarier ni väljer.

Om EVRY

EVRY finns på över 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för samhället. EVRY kombinerar djup branschkunskap, hög teknisk kompetens med en lokal närvaro och en global leveransmodell. På så sätt hjälper vi våra kunder maximera potentialen av sin IT, från analys och strategi till införande och effekthemtagning. EVRY One är vårt helhetserbjudande med fokus på de utmaningar som små och medelstora företag har i sin dagliga verksamhet.

Direktlänkar
Följ oss
Kontakt

Huvudkontor

Stockholm

Ekensbergsvägen 113

171 79 Solna

Tel +46 10 588 00 00

Alla kontor